• Bentuk bungkusan
  • ysj
  • fh2

Wangun bungkusan

OK Manufacturing Packaging Co, Ltd diadegkeun 1999, khusus dina produksi sababaraha kantong laminated.pabrik urang boga 42.000 méter pasagi tina tingkat pisan tinggi workshop lebu-gratis nu geus Certified ku BRC ISO SEDEX SGS.Dina raraga ngadalikeun kualitas ti sumberna, kami geus ngadegkeun sorangan pilem niupan workshop jeung suntik molding workshop.Dibandingkeun jeung pesaing sejen, kualitas produk urang bisa leuwih hadé guaranteed.Each produk urang ngan bisa dihasilkeun sarta dikirimkeun ka konsumén sanggeus ngaliwatan inspeksi sababaraha mesin jeung test ketat.

Ngartos More

Solusi produk

Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina solusi bungkusan kantong sareng tujuanana ngadamel kantong laminated kualitas luhur.Solusi kantong terpadu kami nawiskeun kombinasi unik tina laminating & percetakan, sareng desain bentuk.

Tempo deui
  • Kantong Kopi

    Kantong Kopi

    Anjeun tiasa milih rupa-rupa gaya tina rupa-rupa laminasi bahan pikeun seleting, handap datar, sealing panas, sarta desain klep knalpot.

  • Nangtung Tas

    Nangtung Tas

    Anjeun tiasa nganggo éta pikeun permen, tuangeun sareng bungkusan sanésna, éta ogé tiasa disaluyukeun dina bentuk sareng warna naon waé pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

  • Kantong Semprot

    Kantong Semprot

    Anjeun tiasa dianggo pikeun inuman, bumbu sareng produk sanésna sareng ogé dina bungkusan kosmetik sapopoé.

Naha Milih Kami

OK bungkusan kalawan téhnologi unik

  • Tim Palanggan-layanan profésional

    Tim Palanggan-layanan profésional

    Nawiskeun informasi kustomisasi pikeun
    konsumén, kalawan solusi inovatif.
  • Pangalaman Ngahasilkeun Kantong Beunghar

    Pangalaman Ngahasilkeun Kantong Beunghar

    Nampa sababaraha jinis kantong khusus, kalayan langkung ti 20 taun sajarah dina industri bungkusan laminated.
  • Jalur Produksi Otomatis

    Jalur Produksi Otomatis

    Produksi gancang sareng waktos kalungguhan pondok sareng 40 jalur produksi otomatis.
  • Sorangan Bengkel Molding suntik

    Sorangan Bengkel Molding suntik

    Kontrol kualitas spout, klep, cecekelan jeung bagian suntik molding séjén tina sumber ku produksi urang sorangan.
  • Inspeksi Kualitas Standar

    Inspeksi Kualitas Standar

    Mastikeun unggal jéntré bisa minuhan sarat customer ku inspeksi QC ketat pikeun tiap prosés
  • Taya Wates Pikeun MOQ Leutik

    Taya Wates Pikeun MOQ Leutik

    Print digital pikeun pesenan leutik tanpa wates MOQ.

Sertipikat

BRC ISO SEDEX SGS

  • sertipikat1
  • sertipikat2
  • sertipikat3
  • sertipikat4
  • sertipikat5