. Kustomisasi bungkusan - OK Packaging Manufacturing Co., Ltd.

Kustomisasi bungkusan

bungkusan custom

PROSES ADAT

Hurungkeun gagasan anjeun kana kanyataan

1. Pilih Caregory Anjeun;2. Pilih Gaya Anjeun;3. Eusian pamundut Adat Ti;

Urang bakti ka Bungkusan Fleksibel pikeun Dahareun, Inuman, Kosmétik, Éléktronik, Médis jeung Kimia products.Main diwangun ku pilem Rolling, kantong Aluminium, Stand-up Spout Pouch, seleting Pouch, vakum pouch, Kantong dina Box jsb, leuwih dua puluh rupa. struktur bahan pikeun tujuan béda, kaasup packing pikeun kadaharan snack, kadaharan beku, inuman, kadaharan retortable, anggur, minyak plant, cai nginum, endog cair jeung produk on.Our nu utamana diékspor ka Amérika Serikat, Eropa, Amérika Kidul, Afrika Kidul , Australia, Selandia Anyar, Jepang, Singapura jeung saterusna.

1. Pilih Kategori anjeun

2. Pilih Gaya Anjeun

Pilih hiji atawa leuwih porsi tina gaya bungkusan pikaresep Anjeun

3. Eusian pamundut Adat Ti

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami