. Sajarah - OK Packaging Manufacturing Co., Ltd.

Sajarah

  • 2021
    Bengkel bébas debu direnovasi sareng kantor énggal, gedong-gedong dibeli
  • 2018
    Nyetél kantor di Thailand
  • 2016
    Ngaliwatan tés Disney, jadi supplier nu
  • 2015
    Ngaliwatan uji tina Disney, parusahaan geus jadi supplier produksi otomatis, alat-alat nepi ka 50 sét, kalawan kaluaran taunan nepi ka 80 sét Leuwih ti 8000 ton.
  • 2012
    Perusahaan ngagaduhan langkung ti 300 karyawan sareng 160 karyawan r&d
  • 2008
    Ngaliwatan BRC, SGS, QS, FDA jeung sertifikasi sistem lianna
  • 2005
    Investasi 5 juta pikeun ngawangun 12000 100,000 bengkel bebas debu
  • 2002
    Tilu jalur produksi pilem anu dimekarkeun dina workshop niupan pilem
  • 1996
    Dongguan OK Packaging Manufacturing Co., Ltd didirikan