. Ngeunaan Kami - OK Packaging Manufacturing Co., Ltd.

Tentang Kami

Saha Urang

OK Packaging Manufacturing Co., Ltd. diadegkeun dina 1996 sareng ayana di kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.fasilitas 420.000 méter pasagi kami imah parabot otomatis husus nu ngawengku komputer canggih mesin percetakan warna otomatis, mesin laminating otomatis, komputer ngadalikeun kantong nyieun mesin, mesin slitting, mesin punching hidrolik, mesin fillet jeung alat ngolah lianna.

+

Langkung ti 26 taun pangalaman

+

Langkung ti 50 jalur produksi

+

Leuwih ti 30000 méter pasagi

c2

Leuwih taun, parusahaan urang fabricates custom bungkusan panghalang fléksibel nu ngawengku pouches na sheeting, kayaning tas aluminium foil, tas aluminized, kantong bungkusan dahareun, kantong bungkusan kimiawi rupa, pilem roll, sagala rupa kantong komposit, kantong nilon vacuumed, tulang timer ngarojong. kantong, kantong seleting, kantong nozzle nyeuseup, kantong organ, kantong sealing tilu sisi, rupa-rupa kantong husus ngawangun jeung stiker timer napel, stiker transparan, stiker warna, kasét berwarna, kaset suhu luhur, kaset husus, jsb.Kami direkayasa pikeun ngajalankeun kantong dina kimia sareng éléktronik pikeun industri pangan sareng médis.Tim kami tiasa ngadukung sareng ngabantosan usaha anjeun pikeun nyandak proyék anjeun ti orok dugi ka produksi masal.Urang boga jawaban.

Lingkup Usaha Kami

uih3

Urang bakti ka bungkusan fléksibel pikeun Dahareun, Inuman, Kosmétik, Éléktronik, Médis jeung Kimia produk.Produk utama diwangun ku pilem Rolling, kantong Aluminium, Stand-up Spout Pouch, seleting Kantong, vakum pouch, Kantong dina Box jsb, leuwih dua puluh rupa struktur bahan pikeun tujuan béda, kaasup packing pikeun snack dahareun, kadaharan beku, inuman, retortable dahareun. , anggur, minyak plant, cai nginum, cair, endog jeung saterusna.Produk urang utamana diékspor ka Amérika Serikat, Eropa, Amérika Kidul, Afrika Kidul, Australia, Selandia Anyar, Jepang, Singapura jeung saterusna.

Sertipikat

DRC
c4
c5
c2
c1

Kami Certified kaBRC, ISO9001, QS dahareun kelas jeung SGS, Bahan bungkusan saluyu sareng standar AS FDA sareng EU."Profési ngajadikeun yakin, Quality ngajadikeun kapercayaan", salaku filosofi bisnis urang, OK bungkusan niténan eta pikeun leuwih ti 26years tur sagala waktos persevering téhnologi munggaran, manajemén ketat, produk kualitas luhur pikeun ngadegkeun reputasi alus tur meunang pangakuan jeung kapercayaan ti. konsumén urang.Urang nyobian pikeun pasar produk urang sakuliah nagara jeung sakuliah dunya kalawan efisiensi tinggi sistem layanan sanggeus-diobral.Kabéh staffs kami nyekel sikep ngalayanan ikhlas, nyekel leungeun jeung konsumén urang sangkan masa depan suksés.