. Cina PEVA Food Panyimpenan freezer Kantong Produsén jeung Supplier |OKÉ bungkusan

PEVA Dahareun Panyimpenan Freezer Kantong

Bahan: PE/EVA
Lingkup aplikasi: Sayuran, kantong freezer buah, jsb.
Ketebalan produk: 300μm
Beungeut: Surface Frosted
MOQ: Disaluyukeun nurutkeun bahan kantong, Ukuran, Kandel, Warna percetakan.
Istilah pamayaran: T / T, deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
waktos pangiriman: 10 ~ 15 poé
Métode pangiriman: Express / hawa / laut


Rincian produk

Tag produk

PEVA

katerangan

PEVA mangrupikeun polimér tina pe sareng Eva, anu kalebet bahan perlindungan lingkungan, henteu aya bauan, lemes sareng mulus, sareng gaduh rasa anu saé.Jumlah eusi EVA nangtukeun rasa na drape rarasaan.Nu leuwih luhur eusi EVA, nu hadé tur heavier rarasaan drape.Sabalikna, harder jeung torek sarta ngabogaan sababaraha élastisitas.
PEVA dicirikeun ku:
1. bisa dipaké pikeun biodegradasi;Upami henteu diperyogikeun, naha éta dipiceun atanapi diduruk, éta leres-leres ramah lingkungan sareng moal ngarugikeun lingkungan.
2. Dina harga, urang sadayana terang yén biaya bahan PVC toksik bakal langkung mirah tibatan bahan PEVA, tapi harga bahan PVC anu henteu ngandung phthalates bakal langkung mahal tibatan bahan PEVA.
3. Kapadetan bahan PEVA antara 0,91 sareng 0,93, sedengkeun dénsitas bahan PVC nyaéta 1,32, anu ogé mangrupikeun kauntungan tina bahan PEVA, beuratna langkung hampang.
4. bahan PEVA teu boga bau, kawas Amonia atawa bau organik lianna.
5. bahan PEVA teu ngandung logam beurat, ku kituna bisa aman dipaké.Aya standar internasional sapertos kieu: EN-71 Bagian 3 sareng ASTM-F963, sareng PEVA sasuai.
6, lamun pamakéan bahan PEVA dijieunna tina Toys, bisa assured mésér, moal ngarugikeun kaséhatan barudak, phthalates internal teu ngandung pangleyur, ulah salempang ngeunaan plasticizer, ku kituna ngarugikeun kaséhatan.
7. bahan PEVA loba dipaké dina kahirupan.Henteu ngan ukur transparansi anu luhur, tapi ogé lemes sareng kateguhan.
8. bahan PEVA bisa nolak hawa ultra-low, sanajan dina -70 derajat, sarta cocog pikeun nyimpen dina lingkungan beku.
bahan 9.PEVA bisa dipaké dina kalolobaan kasus, teu ukur cai, uyah, sarta rupa-rupa zat.
bahan 10.PEVA boga adhesion termal tinggi, bisa pageuh napel nilon, poliéster, kanvas jeung lawon lianna.
11. hawa pas low bisa dipaké pikeun nyepetkeun produksi jeung nyieun leuwih stabil.
12. PEVA ogé bisa dipaké dina produk leuwih fancy, kayaning percetakan layar, atawa percetakan offset, tapi dina premis yén tinta Eva kudu dipaké.

Fitur

2

handap datar
Bisa nangtung dina méja pikeun nyegah eusi kantong tina paburencay

3

Self-sealing seleting
Kantong seleting timer sealing tiasa disegel deui

3

Langkung Desain
Upami Anjeun gaduh langkung sarat jeung desain, anjeun tiasa ngahubungan kami

Sertipikat kami

zx
c4
c5
c2
c1