. Cina Transparan kantong vakum sealer palastik Produsén jeung Supplier |OKÉ bungkusan

Kantong sealer vakum plastik transparan

Bahan: PA + PE / PA + RCPP / PET + PE / PET + RCPP Bahan Adat
Lingkup Aplikasi: Kantong pengawetan pangan, Kantong Panyimpenan, Kantong produk Brine, Kantong Ham. jsb.
Ketebalan produk: 80-120μm;Saluyukeun
permukaan: pilem Matte;Film herang sareng nyitak desain anjeun nyalira.
MOQ: Disaluyukeun nurutkeun bahan kantong, Ukuran, Kandel, Warna percetakan.
Sarat pamayaran: T / T, deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Pangiriman Time: 10 ~ 15 poé
Métode Pangiriman: Express / hawa / laut


Rincian produk

Tag produk

katerangan

kantong vakum
Tipe komposit
Sacara umum, nyaéta:
PA/PE atawa PA/RCPP,PET/PE atawa PET/RCPP
Aya ogé tilu sareng opat lapisan, pikeun ningkatkeun kamampuan tékstur bahan:
PET/PA/PE
PET / AL / RCPP
PA/AL/RCPP
PET / PA / AL / RCPP
ciri bahan:
Kantong masak suhu luhur, kantong vakum dianggo pikeun ngarangkep sagala jinis tuangeun daging asak, gampang dianggo, kabersihan.
Peran utama:
Peran utama bungkusan vakum inflatable salian fungsi pelestarian oksigén bungkusan vakum, tapi utamana boga résistansi tekanan, résistansi gas, pelestarian jeung fungsi sejen, nu bisa leuwih éféktif nyieun dahareun ngajaga warna aslina, ambu, rasa, bentuk jeung nilai gizi pikeun time.In Sajaba ti éta, aya loba produk pangan nu teu cocog pikeun bungkusan vakum sarta kudu dipaké dina vakum inflatable bungkusan.
Pikeun nyegah hawa ti luar kantong kana kantong, pikeun maénkeun peran pelindung dina dahareun.
Kauntungannana:
Panghalang tinggi: Ngagunakeun bahan palastik béda jeung kinerja panghalang tinggi mun co-squeeze pilem, pikeun ngahontal pangaruh oksigén, cai, karbon dioksida, bau jeung panghalang tinggi lianna.
Kinerja stabil: résistansi Minyak, résistansi Uap, résistansi suhu rendah, katirisan, panyalindungan kualitas, pelestarian seger, panyalindungan bau, tiasa dianggo dina bungkusan vakum, bungkusan steril, bungkusan inflatable.
Biaya rendah: Dibandingkeun sareng bungkusan kaca, bungkusan aluminium foil sareng bungkusan plastik sanésna, pikeun ngahontal éfék panghalang anu sami, pilem co-extrusion gaduh kaunggulan biaya anu saé.
Inténsitas tinggi ; Co-extrusion film boga ciri manjang dina prosés ngolah,
Rong ti leutik: pilem Coextruded bisa dipaké vakum shrinkage bungkusan, ratio volume ampir 100%, nu incomparable kaca, kaléng beusi, bungkusan kertas.
bebas polusi: Taya tambahan map, euweuh residual masalah polusi pangleyur, panyalindungan lingkungan héjo.
Pamakéan sapopoé:
Daging jeung buckwheat stuff.Sababaraha pangan lemak jarak jauh, kayaning produk brine, ham, grilled lauk, Beijing manggang bebek, Dezhou grilled hayam jeung pangan-euyeub minyak lianna nu bakal gampang deteriorate sanggeus kontak jeung oksigén keur lila.
Kalayan kantong vakum, rasa seger sareng warna produk gajih tiasa dilestarikan dugi ka dibuka.

Fitur

1

Multi lapisan prosés tumpang tindih kualitas luhur
Sababaraha lapisan bahan kualitas luhur anu diperparah pikeun meungpeuk Uap jeung sirkulasi gas sarta mempermudah neundeun produk internal.

2

Segel knalpot oksigén.
Saatos sealing, kantong bisa diungsikeun ngaliwatan klep knalpot

3

Segel knalpot oksigén.
Saatos sealing, kantong bisa diungsikeun ngaliwatan klep knalpot

4

Langkung desain
Upami Anjeun gaduh langkung sarat jeung desain, anjeun tiasa ngahubungan kami

Sertipikat kami

zx
c4
c5
c2
c1