. Cina BIB Kantong Dina Box Liquid Anggur Inuman Plastik bungkusan Kantong Produsén jeung Supplier |OKÉ bungkusan

BIB Kantong Dina Box Liquid Anggur Inuman Plastik Kantong bungkusan

Bahan: NY+PE+PE/NY+VMPET+PE/Bahan custom
Lingkup Aplikasi: Anggur / Jus / Cai / kantong Minyak;Kantong bungkusan cair; jsb.
Ketebalan produk: 80-120μmKetebalan custom
permukaan: pilem matte;Film herang sareng nyitak desain anjeun nyalira
MOQ: Disaluyukeun nurutkeun bahan kantong, Ukuran, Kandel, Warna percetakan
Sarat pamayaran: T / T, deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Pangiriman Time: 10 ~ 15 poé
Métode Pangiriman: Express / hawa / laut


Rincian produk

Tag produk

katerangan

Kantong-in-kotak diwangun tina kantong jero anu fleksibel anu didamel tina sababaraha lapisan pilem sareng saklar ketok anu disegel sareng karton.
Kantong jero: dijieunna tina pilem komposit, ngagunakeun bahan béda pikeun minuhan kaperluan bungkusan cair béda, bisa nyadiakeun 1-20 liter kantong aluminium foil, kantong transparan, tunggal atawa kontinyu roll produk baku, kalawan sungut Pangaléngan baku, bisa disemprot ku kode. , ogé bisa ngaropéa ukuranana.
Mangpaat: Kantong-di-kotak bungkusan loba dipaké dina jus buah, anggur, inuman, cai mineral, minyak plant, aditif dahareun, farmasi industri, réagen médis, pupuk cair, jsb
Rincian produk sareng kauntungan:
1. Dijieunna tina plastik non-toksik, kalawan asam sarta lalawanan alkali, molding suhu luhur sarta sterilization radiasi.Steril, henteu beracun sareng henteu bau.
2. Éta foldable, lampu di beurat, gampang pikeun nyimpen jeung ngangkut, sarta ngurangan biaya neundeun bahan jeung transportasi jeung bungkusan.
3. Ramah lingkungan sareng higienis, gampang didaur ulang, ngan misahkeun kotak sareng kantong jero pikeun ngadaur ulang.
4. Mangsa pamakéan produk bisa deukeut jeung periode hirup rak, sarta periode hirup rak leuwih panjang.Anggur sareng jus anu disimpen dina kantong dina kotak tiasa disegel salami 12-14 bulan, sareng tiasa disimpen salami 2 bulan saatos dibuka.
5. Bentuk bungkusan ieu gaduh daya saing anu kuat dina kemasan volume 1-20 liter.
6. A-rupa bahan pilem kantong jero sarta saklar keran greatly dilegakeun jenis na widang aplikasi tina cair bungkusan.
7.Suitable pikeun bungkusan kado tanpa aditif pangawét jeung neundeun refrigerated

Fitur

1

Multi lapisan prosés tumpang tindih kualitas luhur
Sababaraha lapisan bahan kualitas luhur anu diperparah pikeun meungpeuk Uap jeung sirkulasi gas sarta mempermudah neundeun produk internal.

2

Klep kukupu
Port klep bisa dibuka atawa ditutup iraha wae, nu merenah pikeun pamakéan iraha wae.

3

Bahan lemes
Éta tiasa dilipat, beuratna hampang, gampang disimpen sareng diangkut.

4

Langkung desain
Upami Anjeun gaduh langkung sarat jeung desain, anjeun tiasa ngahubungan kami

Sertipikat kami

zx
c4
c5
c2
c1