. Cina Reusable Pangiriman Kantong Insulated Takeaway Kantong Produsén jeung Supplier |OKÉ bungkusan

Reusable Pangiriman Dahareun Insulated Takeaway Kantong

Bahan: PET + AL + PE / Bahan khusus.
Lingkup Aplikasi: Dahareun jeung buah tas pelestarian, tas Takeaway; jsb.
ketebalan produk: 0.1 ~ 0.3mm; ketebalan custom
permukaan: pilem matte;Film herang sareng nyitak desain anjeun nyalira.
MOQ: Disaluyukeun nurutkeun bahan Kantong, Ukuran, Kandel, Warna percetakan.
Sarat pamayaran: T / T, deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Pangiriman Time: 10 ~ 15 poé
Métode Pangiriman: Express / hawa / laut


Rincian produk

Tag produk

katerangan

Kantong pelestarian panas nyaéta kantong kalayan pangaruh insulasi panas anu luhur, suhu konstan (haneut dina usum tiris sareng tiis dina usum panas), pelestarian panas, sareng pelestarian seger.Kantong insulasi panas kalayan bahan insulasi termal, ngagaduhan lapisan insulasi termal, koéfisién bahan konduktivitas termal langkung handap, neukteuk kontak sareng hawa, ngajantenkeun suhu di jero kantong aglomerasi, henteu langsung tina, sahingga manjangkeun leungitna suhu kantong waktos. .Ogé kahontal tujuan insulasi termal, éta bisa nyadiakeun éfék insulasi termal alus.Ilaharna ceuk bahan kantong insulasi panas boga konduktivitas termal goréng, sarta émisi panas slow.Ayeuna kantong insulasi di pasar tiasa nahan panas sakitar 4-6 jam.

Aya lima kaunggulan tas insulasi:
Kahiji, simpen loba kantong plastik, ngarojong panyalindungan lingkungan;
Dua, beresih jeung Saniter, kantong insulasi sorangan waterproof jeung minyak-buktina, kabéh bahan dijieunna tina bahan panyalindungan lingkungan, ngagem lalawanan jeung melu lalawanan super;
Tilu, pangaruh pelestarian panas téh alus, nalika dahareun dicokot kaluar, éta masih steaming panas, tina warna jeung rasa dahareun bisa ngahontal éfék idéal.Ku cara kieu, masalah diet kerja tiasa gampang direngsekeun, sareng kasempetan pikeun piknik ogé tiasa ningkat pisan;
Opat, kantong insulasi sorangan low di harga, tapi bisa dipaké sababaraha kali, pasar umum bisa dibeuli,
Lima, bisa dipaké pikeun réstoran nyandak-kaluar, nyandak-kaluar ogé bisa nyitak propaganda kapribadian, ningkatkeun pisibilitas.

Kantong insulasi panas gaduh ukuran anu béda.Éta dirancang pikeun motor, sapédah, mobil sareng angkutan.Sarta ogé rarancang pikeun olahraga sarta backpacks.Kantong insulasi panas nuju arah pangembangan anu langkung profésional, nyangking jasa anu paling murah pikeun kahirupan beuki seueur jalma.
Bahan utama kantong insulasi dasarna nyaéta aluminium foil mutiara katun, bahan ieu bahan insulasi, konduktivitas termal low, neukteuk off kontak jeung hawa, jadi hawa di jero kantong ngumpulkeun, teu bisa langsung dispersed, ku kituna manjangkeun. waktos leungitna hawa dina kantong, tapi ogé pikeun ngahontal tujuan insulasi.Bahan éksternal utama nyaéta lawon non-anyaman, lawon Oxford, lawon nilon, lawon poliéster, bahan braided PP.

Fitur

1

Proses tumpang tindih multi-lapisan kualitas luhur
Bahan multi-lapisan diperparah, anu ngahalangan sirkulasi cai sareng hawa sareng ngonci suhu dina kantong.

2

cecekelan datar
Cecekelan dina pesawat bisa mawa kantong sacara horisontal pikeun nyegah dahareun dina kantong ti keur cacad alatan inclination

3

Cecekelan palastik
Gampang nimba jeung ngajaga bentuk sakabéh kantong, konci dina suhu

4

Langkung desain
Upami Anjeun gaduh langkung sarat jeung desain, anjeun tiasa ngahubungan kami

Sertipikat kami

zx
c4
c5
c2
c1