. Cina Nangtung Inuman Jus Minuman Double Bottom Kantong Beureum Anggur Cair bungkusan Produsén jeung Supplier |OKÉ bungkusan

Nangtung Inuman Jus Inuman Double Bottom Kantong Beureum Anggur Liquid bungkusan

Bahan: PET + AL + NY + PE / bahan custom;jsb.
Lingkup Aplikasi: Kantong Anggur, Kantong Inuman, Kantong Cai, jsb.
Ketebalan produk: 80-120μm; ketebalan khusus.
permukaan: pilem Matte;Film herang sareng nyitak desain anjeun nyalira.
MOQ: Disaluyukeun nurutkeun bahan kantong, Ukuran, ketebalan, warna percetakan.
Sarat pamayaran: T / T, deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Pangiriman Time: 10 ~ 15 poé
Métode Pangiriman: Express / hawa / laut


Rincian produk

Tag produk

katerangan

Kantong Jus---Gampil Dibawa sareng Dinikmati Di Perjalanan
Nozzle pinter dina kantong kami ngajaga inuman seger sareng ngeunah dugi ka opat minggu saatos dibuka.
Kantong Kopi Seduh Tiis Tiis langkung gancang sareng tetep langkung seger
Naha Milih Stand Up Pouch Packs?
1.The bungkusan cair paling canggih.
bungkusan 2.Strongly diwangun teu ngadat kawas kaca
3.Lightweight sarta spasi-hemat, teu kudu kotak misah.
4.Easy pikeun ngangkut jeung neundeun, Ningkatkeun hirup rak.
5.Perfect Printing nyieun brand beuki upscale.
6. Gampang dianggo.
Ngagunakeun bahan kadaharan kelas, maké pepet / AL / NY / PE jeung aluminium foil jeung bahan komposit lianna.
PE mangrupa lapisan pangjerona nu BPA bébas jeung bahan food grade, bisa noel jeung dahareun langsung, masalah kaséhatan moal dibawa.
Sareng sababaraha prosés komposit tiasa ngasingkeun rohangan di jero kantong, meungpeuk sirkulasi hawa.
Nyegah korupsi dahareun disababkeun ku uap cai.Ngajaga rasa aslina jeung rasa dahareun dina kantong.
Biaya produksi low, hemat spasi, kondusif pikeun panyalindungan lingkungan, jeung desain unik.
Nalika cairanana ngalir kaluar, asupna hawa diblokir, sahingga produk hadé dilestarikan.

Fitur

1

Multi lapisan prosés tumpang tindih kualitas luhur
Sababaraha lapisan bahan kualitas luhur anu diperparah pikeun meungpeuk Uap jeung sirkulasi gas sarta mempermudah neundeun produk internal.

2

Desain bubuka
Desain bukaan luhur, gampang dibawa

3

Nangtung kantong handap
Desain handap timer ngarojong pikeun nyegah cairan tina ngalir kaluar tina kantong

4

Langkung desain
Upami Anjeun gaduh langkung sarat jeung desain, anjeun tiasa ngahubungan kami

Sertipikat kami

zx
c4
c5
c2
c1